Dit kun jij leren van vlogger Casey Neistat - Made By Christel | Journalist, redacteur en tekstschrijver
SEO tekstschrijver. Wil je ook meer bezoekers én betere resultaten? Laat je teksten schrijven of leer het zelf bij Made By Christel. Teksten en blogs voor: website | bedrijfswebsite | persberichten | ebooks | printmedia
Journalist, redacteur en tekstschrijver
16767
post-template-default,single,single-post,postid-16767,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Dit kun jij leren van vlogger Casey Neistat

Dit kun jij leren van vlogger Casey Neistat

Kijk, Casey heeft natuurlijk een streepje voor op de ‘gewone’ vloggers omdat hij een professioneel filmmaker is en onwijs handig is in het flitsend monteren van zijn video’s. Maar los daarvan kun jij hier ook iets van leren.

format

timelapse aan het begin van de video. Eindigt met Episode X is over. zijn doel is om “elke dag goede of vermakende content te leveren”. hij deelt niet alle gebeurtenissen uit zijn leven.

verhaal

in vingers knippen en dan zit iemand naast hem. camera ergens neerzetten en dan in beeld komen lopen.

vertellen

maakt iets in een andere setting af of onderbreekt iets (Omdat je al hoe de zin afloopt).

Uniek

Het is heel verleidelijk om Casey na te doen. Hij is succesvol en zijn manier van vloggen is succesvol. Toch wil ik niet met dit artikel zeggen dat jij Casey moet nadoen. Zoals gezegd is Casey professioneel filmmaker en weet hij zijn video’s flitsend te monteren. Bovendien heeft Casey een unieke persoonlijkheid, een bepaalde energie, heeft zijn eigen bedrijf Beme, rijdt hij op zijn Boosted board rond en woont hij in New York. Deze stad zorgt ook voor een bepaalde sfeer. Dit zijn een voor een allemaal unieke onderdelen die Casey’s vlog tot een succes maken.