Polar - Fitgirlfirst - Made By Christel | Journalist, redacteur en tekstschrijver
SEO tekstschrijver. Wil je ook meer bezoekers én betere resultaten? Laat je teksten schrijven of leer het zelf bij Made By Christel. Teksten en blogs voor: website | bedrijfswebsite | persberichten | ebooks | printmedia
Journalist, redacteur en tekstschrijver
16623
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16623,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Polar – Fitgirlfirst

Datum
Categorie
Camerajournalist, Online
Tags
fitgirlfirst, fitnesstracker, workout
Over dit project

Als klein kind probeerden wij elke dag wel iets nieuws uit; een handstand, zoefden wij iedereen voorbij op de skipiste en een double under op het schoolplein. Of het resultaat haalbaar was daar dachten wij toen niet over na. Nu wij ouder zijn proberen wij steeds minder nieuwe dingen uit. We denken vaak dat het toch niet lukt en nemen genoegen met een minder resultaat. Polar lanceerde daarom een campagne met #discoveryourfirsts om iedereen stil te laten staan bij de eerste Firts. De fit girls Aranka, Roos en Lotte delen in deze #fitgirlfirst video hun sportieve prestaties. Met de nieuwe Polar A360 Fitness Tracker stellen zij elk hun eigen doel en gaat Aranka gaat een uurtje ongestoord yoga doen, Roos loopt een 10K interval run en Lotte wil een pull up zonder elastiek kunnen.

Mijn verantwoordelijkheden voor dit project waren: 

Dit project heb ik volledig zelfstandig gerealiseerd. Het schrijven van het script, maken van draaiboeken, planning en callsheets, naar het regelen van overige productionele zaken, tot de regie tijdens het draaien en de montage. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor de branding van Polar in beeld, wat ik met de brandmanager heb overlegd.

OVER POLAR

Polar is de leider in het ontwikkelen van fitness trackers. De Polar A360 is uniek in zijn door waarbij rekening wordt gehouden met verschillende sportactiviteiten. Een uur krachttraining vraagt een andere inspanning dan een uur hardlopen en daar houdt dit sporthorloge rekening mee. Daarnaast meet deze fitness tracker ook de hartslag vanuit de pols, slaapkwaliteit en connect de fitness tracker met je telefoon zodat je alle oproepen niet hoeft te missen als je aan het sporten bent.

Opdrachtgever: Polar 

Foto: Barbell Strength