Tarieven - Made By Christel | Journalist, redacteur en tekstschrijver
SEO tekstschrijver. Wil je ook meer bezoekers én betere resultaten? Laat je teksten schrijven of leer het zelf bij Made By Christel. Teksten en blogs voor: website | bedrijfswebsite | persberichten | ebooks | printmedia
Journalist, redacteur en tekstschrijver
17548
page-template-default,page,page-id-17548,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Tarieven

Woorden achter elkaar maken geen indruk, het gaat om het verhaal hóe je vertelt. Ik zorg dat jouw teksten de impact maken die nodig is.

 

 

Dit is wat ik zoal voor je kan betekenen:
 • Flyer

  Teksten voor een flyer. Op basis van de aangeleverde informatie.

  €100
 • Persbericht

  Op basis van de aangeleverde informatie.

  €180
 • Brochure

  Op basis van de aangeleverde informatie.

  vanaf €175
 • Advertorial

  Op basis van de aangeleverde informatie en 1 A4

  €250
 • Ebook

  Teksten voor een ebook. Tarief afhankelijk van aangeleverde informatie en benodigde research. Inclusief voorwoord en call to action. Optioneel 'over jou' pagina.

  vanaf €425
 • Webtekst kort

  Webtekst kort (300-400 woorden) per pagina. Tarief afhankelijk van de benodigde research. Inclusief zoekwoordonderzoek. Optioneel rechtenvrije afbeelding en plaatsing en inplannen in het CMS.

  vanaf €125
 • Webtekst normaal

  Webtekst normaal (500-600 woorden) per pagina. Tarief afhankelijk van de benodigde research. Inclusief zoekwoordonderzoek.

  vanaf €150
 • Over Ons pagina

  Krachtige Over Ons pagina. Op basis van aangeleverde informatie.

  €275
 • Homepage make over

  Teksten van de homepage verbeteren. Ik maak een adviesrapport voor je, waarin je mijn tips en adviezen meteen kunt overnemen voor je website. Een Homepage Make Over bespaart je kosten, omdat niet een compleet nieuwe website hoeft te laten maken.

  vanaf €997
 • Website Teksten Maken

  Teksten voor je hele website met een homepage, 'over ons' pagina, diensten of producten uitgelicht, werkwijze en contactpagina. Tarief is afhankelijk van het totaal aantal pagina's.

  vanaf €1750
 • Blogartikel kort

  Blogartikel kort (300-400) woorden. Inclusief research en zoekwoordonderzoek.

  €115
 • Blogartikel normaal

  Blogartikel normaal (600-700 woorden). Inclusief research en zoekwoordonderzoek.

  €165
 • Blogartikel lang

  Blogartikel lang (900-1000 woorden). Inclusief research en zoekwoordonderzoek.

  €275
 • Blogartikel XL

  Blogartikel XL (+2000 woorden). Inclusief research en zoekwoordonderzoek. Per 1000 woorden extra €200.

  vanaf €425

Alle prijzen exclusief BTW en gelden voor heel het jaar 2020.

 

Wil je iets wat niet in de bovenstaande lijst staat? Laat het mij dan weten! Voor projecten die buiten de genoemde prijslijst vallen, kan ik een projectprijs maken of mijn uurprijs €80 rekenen.

Projectprijs, uurprijs of woordprijs?

Mijn voorkeur gaat niet uit naar een woordprijs, omdat ik vind dat het van het verkeerde punt uitgaat. Dan zou ik lekker om de hete brij heen draaien, zodat ik veel woorden heb geschreven en ik aan het einde van de maand een goed salaris heb. Dit kan niet de bedoeling zijn! Bovendien kosten onnodige woorden je alleen maar meer geld als je niet direct tot de kern komt. Je lezers haken af, omdat ze niet direct krijgen wat ze willen en vertrekken naar je concurrent. Zo werkt je brein nu eenmaal, het wil direct weten waar het aan toe is.

 

Denk nu eens aan de woorden Just Do It van Nike. Als ik deze woorden ooit had bedacht en daar een woordprijs voor had gerekend, zou ik dit mij ongeveer vijftig cent hebben opgeleverd. Maar deze woorden zijn zo achter elkaar gezet dat ze impact creëren, herkenning geven een bepaald gevoel bij de doelgroep oproepen. Al jaren. Een woordprijs zou niet in verhouding zijn met de tijd die ik erin zou hebben gestoken en welk resultaat het oplevert.

 

Schrijven is een creatief proces van input verzamelen, het doel van de tekst helder hebben, woorden opschrijven, vervolgens weer schrappen en het uiteindelijk zo achter elkaar leggen dat het impact bij jouw doelgroep creëert. Als journalist ben ik gewend om to the point te komen. Maar om daar te komen, zijn er vaak eerst al een hoop woorden gesneuveld en alinea’s verschoven.

 

Om deze redenen zijn woordprijzen niet handig voor mij, en geef ik de voorkeur aan een uurprijs. Mocht jij dit liever wel hebben, laat het mij weten. We komen vast wel uit.

 

Wat is je uurprijs?

Mijn uurprijs is €80. Hieronder valt: conceptontwikkeling, teksten schrijven en het redigeren van bestaande teksten. Afhankelijk van de basis die er ligt, complexiteit en grootte van de opdracht kan het tarief lager of hoger uitvallen.

 

En wat is de projectprijs?

Dan moet ik echt even weten wat je precies wilt hebben. Uiteraard maak ik, als je meerdere dingen tegelijk afneemt, een mooie totaalprijs. Heb je regelmatig werk voor me? Fijn. Dan kan ik natuurlijk een speciaal tarief voor je maken.

 

Vertel mij wat jouw ideeën zijn, dan kijken we samen hoe we dit het best kunnen aanpakken om tot een mooi resultaat te komen.

 

Benieuwd wat ik precies voor jou kan betekenen en wat je investering is? Wil je vrijblijvend kennis maken? Of heb je een andere vraag? Laat het me weten!